Contacteer ons vrijblijvend

Hoe bereiken?

Mijn praktijk is snel en eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, zowel via de Lijn als via de NMBS (station Wezemaal) vlot te bereiken. De dichtsbijzijnde bushalte is die van bus nr 335 Halte Delhaize Rotselaar (Rotselaar Heikant Sparrenstraat op 265 meter). Onze praktijk bevindt zich recht tegenover dansstudio Scintillare.

Adres
Sparrenstraat 7
3110 Rotselaar (Leuven)

Om u een snel en accuraat antwoord te garanderen, verzoek ik u vriendelijk om uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres als ook indien mogelijk de momenten dat u kan komen welke momenten voor u onmogelijk zijn.

Om een goede bescherming van uw privacy te garanderen, vraag ik u zich in deze elektronische contactname te beperken tot de essentiële aspecten van uw vraag. Deze kan nadien verder nagevraagd worden!

Voor korte informatie kan u mij ook telefonisch bereiken op het nummer +32 (0)494 49 93 98. Omdat ik tijdens de therapieën niet gestoord kan worden, krijgt u buiten de tijden van het spreekuur een antwoordapparaat aan de lijn. Ik probeer -indien nodig- u dan snel mogelijk te contacteren. In de regel kunnen wij op korte termijn een eerste afspraak maken voor ons kennismakingsgesprek, een afspraak verzetten of doorverwijzen naar een collega.

Ik wil u er attent op maken dat wanneer u via onze site  een afspraak maakt, u zeker ook geacht wordt kennis te hebben van de afspraken omtrent  aanwezigheden en afzeggingen. Deze staan mooi op een rijtje onder de topic  “Duur, kostprijs en afspraken”.

Ik kan en mag niet ingaan op het verlenen van informatie aan derden zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de patiënt. Iedere poging wordt afgewezen en gemeld aan de betrokken patiënt.

De specialisten kunnen doorgestuurd worden naar:

PC Extimacy
Sparrenstraat 7
B-3110 Rotselaar