Giften

Dankzij giften die we ontvangen, kunnen we mensen met laag of zonder inkomen toch voorzien van therapie. Iedere gift, hoe klein ook, kan ons helpen om niet alleen alle mensen van hulp te voorzien maar ook om ons voortdurend bij te scholen om een zo professioneel mogelijk aanbod te voorzien.

U kan uw gift storten op het rekeningnummer IBAN BE14  9795 8738 1683   BIC ARSPBE22  (Argenta) met de vermelding ‘Gift uw naam en uw bedrag’.

Word vriend van PC extimicy

U kan dankzij een kleine donatie van minstens 25 euro voor een jaar officieel “vriend van PC Extimicy” worden. Hierdoor kunnen we mensen met laag of zonder inkomen helpen en toch therapie geven.
U wordt dan door ons op de hoogte gehouden van onze activiteiten, kan gratis deelnemen aan activiteiten (op de therapieën na).
Iedere gift, hoe klein ook, kan ons helpen om niet alleen alle mensen van hulp te voorzien maar ook om ons voortdurend bij te scholen om een zo professioneel mogelijk aanbod te voorzien.
U kan uw gift storten op het rekeningnummer IBAN BE14 9795 8738 1683 BIC ARSPBE22 (Argenta) met de vermelding ‘Vriend” met het huidige kalenderjaar en dan uw naam en uw bedrag.